Poplatky zůstaly. Údaje o platbě nepřijdou

Redakce 2023-04-01 21:20:36

Louny - Poplatky za odkládání komunálního odpadu z nemovité věci zůstaly stejné jako loni. Změna ale přeci jenom je: městský úřad neposílá dopis s platebními údaji. Do schránky přijde leták.

Velká část Louňáků může být nemile překvapená. Dosud totiž ve schránce nenalezla dopis s platebními údaji, jakou částku a kam mají zaplatit za odkládání komunálního odpadu. Poplatek je přitom nutné uhradit už jen do 15. dubna. Jeho výše je totožná jako vloni. Jenže co s tím, když si domácnosti dopis z loňska neschovaly? ,,Občané se v takovém případě mohou obrátit na ekonomický odbor, Nikolu Kabelovou, e-mailem: n.kabelova@mulouny.cz, telefonicky 415 621 156, nebo osobně v kanceláři č. 420 ve 4. patře Městského úřadu v Lounech,“ informuje mluvčí Marcel Mihalik.

Poplatek lze uhradit: v hotovosti na pokladnách městského úřadu (Mírové nám. 35, Pod Nemocnicí 2379), převodem na účet města Loun č. 90034-1020793399/0800 vedený u České spořitelny, kartou na pokladně městského úřadu (Pod Nemocnicí 2379), poštovní poukázkou A, kterou lze vyzvednout na kterékoli poště. Při platbě převodem na účet nebo složenkou je nutné zadat příslušný variabilní symbol, který je uveden v dopise z minulého roku nebo na pokladním dokladu.

,,Vyzýváme občany, aby v případě nejasností kontaktovali ekonomický odbor. Upozorňujeme, že poplatek, který nebu-de uhrazen v termínu splatnosti, může být navýšen až na trojnásobek,“ upozor-nil mluvčí. Dodal ještě, že město rozešle informační letáky. (mim)


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video