Na Pražské skončila uzavírka

Hedvika Mašková 2023-07-04 12:45:00

Doprava v jedné z nejfrekventovanějších ulic v Žatci se vrátila do obvyklého režimu. Dnes skončila uzavírka pro automobily v ulici Pražská mezi křižovatkami s komunikacemi K Perči a ulice Otakara Ševčíka a slepou uličkou ulice Pražská vedoucí kolem rodinných domů se zakončením u vjezdu do areálu Armády ČR. Stavební práce na rekonstrukci vodovodu a kanalizace byly dokončeny o dva týdny dříve.

,,Uzavírka byla oficiálně plánovaná do 15. července, nicméně slíbili jsme městu, že se pokusíme práce do konce června dokončit. Ještě nám chybí vodorovné dopravní značení. Uděláme ale vše proto, aby byla komunikace co nejdříve zprovozněná. Hlavní průtah bude maximálně do této středy zprůjezdněn, včetně dopravního značení,” sdělil našim novinám minulý pátek Josef Habart z firmy Metrostav a doplnil: ,,Odbočka do ulice K Perči však zůstane zavřená až do 11. července. Poté už na Pražské ulici s rekonstrukcemi končíme.”

Zároveň firma Metrostav dokončila práce na křížení ulice Pražská a Dukelská. Zde probíhaly stavební práce kvůli zkapacitnění vodovodu.     

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video