Memoriál Miloše Korpy vyhrál tým Dobroměřic

Redakce 2023-07-18 18:19:00

V závěru června proběhl na hřišti Fotbalového kubu Louny 26. ročník Memoriálu Miloše Korpy v malém fotbalu. Turnaje se zúčastnilo pět družstev dospělých. V průběhu turnaje sehrála vložená utkání bambiny a mladší přípravky Korpa týmu a FK Postoloprt a staré gardy Korpa týmu a Cítolib.

Vítězem turnaje a memoriálu dospělých se stal FK Dobroměřice. V pořadí 2. místo obsadil KorpaTým, 3. místo tým FK Ročov, 4. místo tým Chábr Chlumčany, 5. místo tým SK Hříškov. Vítězem dvojzápasu ml.přípravek a bambín se stal Korpa tým. Vítězem utkání starých gard se stal tým Cítolib.

Nejlepším střelcem turnaje dospělých s osmi góly se stal Marcel Grund z FK Dobroměřice a nejlepším střelcem utkání v ml. přípravkách se stal Lukáš Korpa z Korpa týmu. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhodnocen Tomáš Kabourek. Hladký průběh turnaje svým přehledem zajistili i rozhodčí Bláha a Bechyňský. ,,Děkujeme všem účastníkům turnaje kteří se zúčastnili a všem kteří každý rok věnují svůj čas pořádání a účasti na Memoriálu Miloše Korpy. Jmenovitě Pavlovi Domeckému, předsedovi FK SEKO Louny za poskytnutí hřiště a zázemí stadionu k pořádání turnaje a Františkovi Kramperovi za organizaci a řízení turnaje. Záštitu nad turnajem převzal starosta města Louny Milan Rychtařík, děkujeme všem sponzorům, kteří věnovali věcné a peněžní dary na pořízení cen pro hráče a týmy. Moc pro nás znamená společná vzpomínka na Miloše, pro kterého byl fotbal vším,“ vyslovila poděkování rodiny Miloše Korpy Stanislava Korpová.

(lus), foto: pořadatelé


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video