Lepší budoucnost pro pět rodin v nouzi

Redakce 2023-10-03 12:28:00

Lounsko - Pět rodin dostalo šanci změnit svůj život a pět rodin toho maximálně využilo!

Nadace Jistota podpořila ve svém grantovém řízení mimo jiné neziskové společnosti také spolek Vožekovo sdružení na Lounsku, který se vedle organizace komunitního a kulturního života v obci Koštice a okolí věnuje pomoci rodinám samoživitelek v Ústeckém kraji, s nimiž dlouhodobě spolupracují dobrovolnice - členky spolku. Významné pomoci se dostalo pěti vytipovaným rodinám, kterým tato pomoc umožnila zlepšit životní podmínky a pomohla jim ve složité životní situaci, ve které se rodiny ocitly.

Nadace Jistota je nadace Komerční banky, jejímž cílem je pomoci rodinám samoživitelů odstartovat životní změnu, které by z vlastních prostředků jen těžko dosáhly, a napomoci tomu, aby se dětem z těchto rodin zlepšil život a aby v konečném důsledku mohly zůstat u svých rodičů. Významnou podporu získává Nadace Jistota od zaměstnanců skupiny Komerční banky. Ti se na činnostech Nadace podílejí ať už formou pravidelného příspěvku, jednorázového daru, nebo zapojením se do některé z benefičních sbírek a akcí. Finanční a materiální podporu rodiny využily ke zlepšení své situace, vyřešily bydlení, stabilizovaly situaci. Všechny rodiny si pomoci nesmírně váží a pevně věří, že Nadace Jistota podpoří rodiny samoživitelů a samoživitelek i v příštím roce. A my Nadaci Jistota i zaměstnancům Komerční banky děkujeme.

Anna Skalská, Vožekovo sdružení

Občanské sdružení Vožekovo sdružení vzniklo v srpnu roku 2010.

Od roku 2020 se sdružení věnuje kromě kulturních a společenských akcí pomoci rodinám, které se ocitly v nouzi.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video