Sníh komplikuje dopravu, bouralo se

Redakce 2023-11-28 13:44:12

Chomutovsko - Noční sněžení přineslo komplikace na silnicích, několik řidičů klouzavou vozovku nezvládlo.

Policisté v okrese Chomutov od pondělního večera v důsledku špatné sjízdnosti a nepřizpůsobení jízdy aktuálním podmínkám řešili několik dopravních nehod. Většinou šlo o sjetí vozidla do příkopu nebo náraz do svodidel nebo třeba do sloupu veřejného osvětlení. První z těchto nehod zaznamenali po deváté večer, kdy vozidlo sjelo do příkopu v katastru obce Vejprty. O pár desítek minut později dostal řidič osobního vozidla jedoucího po chomutovském sídlišti Březenecká smyk a narazil do sloupu veřejného osvětlení. V noci havaroval řidič osobního vozidla do svodidel v Droužkovicích, v šest ráno pak v ulici Alfonse Muchy v Chomutově. Před osmou ráno jsme přijali oznámení o nehodě dvou osobních vozidel v chomutovské ulici Roháčova. Kromě toho za obcí Hradiště nedaleko Vernéřova po šesté ráno kvůli sněhu na vozovce uvízl kamion a dodávka, místo je nyní již průjezdné.

Všechny zmíněné nehody se obešly bez zranění. Policisté však vyzývají řidiče, aby přizpůsobili svou jízdu, zejména rychlost, aktuálnímu počasí, aby se zbytečně nedostali do potíží.

Mimo nehod řešili policisté také problémy se sjízdností silnice č. 7 vedoucí od Chomutova směrem k obci Hora sv. Šebestiána. Ty byly hlášeny již od pondělního večera. Před 22. hodinou v důsledku silného sněžení stála doprava v obou směrech a krátce před 23. hodinou policisté z důvodu nesjízdnosti uzavřeli silnici č. 7 z místa křížení se silnicí č. 1/13, tedy od Chomutova ve směru k Hoře Sv. Šebestiána. Silnice byla znovu otevřena před půl devátou ráno a nyní je tedy s opatrností průjezdná.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video