Medailové úspěchy krasobruslařek pokračují

Redakce 2023-12-06 07:42:00

Z víkendových závodů sbírají krasobruslařky oddílu Slovanu Louny jeden úspěch za druhým.

     V Roudnici nad Labem se 18. listopadu konal 17. ročník Velké ceny Podřipska. Lounské krasobruslařky na tomto závodě nemohly chybět. Náš oddíl krasobruslení reprezentovalo devět závodnic v sedmi soutěžních kategoriích. Čtyři medaile pro lounské krasobruslení vybojovaly svěřenkyně trenérky Anastisie Galkini. Zlaté ocenění získala 14ti letá Mia Verissimo v kategorii Žačky. Prvenství obhájila v konkurenci dvaceti závodnic. Dvě stříbrné medaile v kategorii Juniorky a Žačky mladší obdržely Eliška Witošová a Sofie Anna Gabajová. Bronzovou medaili pro oddíl získala Leontýna Novotná. Ve stejné kategorii jako Leontýna závodila devítiletá Nela To-manová a obsadila 5. místo. Obě startují v kategorii Žačky nejmladší. Spokojená byla také trenérka Květa Franková s umístěním Johany Hájkové na čtvrtém místě v konkurenci dvaceti startujících krasobruslařek. Poslední listopadový víkend budou naše krasobruslařky reprezentovat na závodech ve Slaném a v Turnově. Všem přejeme, aby se jim dařilo tak, jako doposud.

Víkend (25. - 26. 11.) se lounské krasobruslařky účastnily hned dvou závodů. V sobotu 25. listopadu závodily ve Slaném, kde startovalo celkem osm závodnic v šesti kategoriích. V kategorii Žačky získala bronzovou medaili Johana Hájková. Druhou bronzovou medaili vybojovala Sofie Anna Gabajová v kategorii Žačky mladší. ,,Dále jsme získali jedno 4. a dvakrát 5. místo z nabitého závodního pole dvaceti čtyř startujících. Za pozornost stojí i skutečnost, že na tomto závodě si zajela svůj startovní debut v letošní sezóně, sedmiletá Charlotte Stanislavová v kategorii Přípravka,“ řekla Jarmila Panenková z HC Slovan Louny. Druhý závod, kde se lounské závodnice prezentovaly, byl v neděli 26. listopadu v Turnově. ,,Tam jsme měli tři zástupkyně. V tomto závodě nezískaly krasobruslařky žádné medailové umístění. Dalším závodem, kde budeme mít zastoupení ve startovním poli, je 1. ročník Bílinská bruslička,“ dodala. 




Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video