Amatérským hokejistům se dařilo

Redakce 2024-05-05 13:29:00

Region - Svou formu předvedli první dubnovou neděli na Zimním stadionu v Bílině, kde se konal celodenní turnaj amatérských hokejových hráčů Lancers cup 2024. Turnaje se zúčastnilo šest týmů: HC Gurmáni Žatec, ŽST Louny Warriors, Nymburk Litvínov, Lancers Kafáč Bílina a GinTonic Ženy. Hrálo se ve formátu 1x20 minut čistého času systémem každý s každým v rámci skupiny, kdy vítězové obou skupin postoupili rovnou do semifinále. Týmy na druhých a třetích místech se napříč skupinami utkaly o zbylé dvě semifinálové vstupenky v předkole.

,,V prvním zápase jsme narazili na tým GinTonic Ženy, tvořený mimo jiné i bývalými a současnými extraligovými hráčkami, přičemž jsme těsně prohráli 1:2. Ve druhém utkání jsme vyzvali tým ZŠT Louny, prohra 0:3, a čekalo nás předkolo s druhým týmem skupiny A, což byli Litvínovští Lancers. V tomto zápase jsme zvítězili 2:0 a lví podíl na tomto výsledku měl náš brankář Tomáš Kodrle. V semifinále nás čekal pozdější vítěz celého turnaje - Tým ŽST Louny, kde jsme po bojovném výkonu bohužel prohráli 0:2 a čekal nás zápas o třetí místo proti GinTonic Ženy, kde se nám po velice vyrovnaném a napínavém utkání podařilo zvítězit 4:3 po samostatných nájezdech,“ okomentoval průběh turnaje vedoucí mužstva HC Gurmáni Žatec Daniel Kačenák.

Celkové pořadí turnaje Lancers cup 2024 skončilo následovně: 1. místo ŽST Louny, 2. místo Kafáč Bílina, 3. místo HC Gurmáni Žatec, 4. místo GinTonic Ženy, 5. místo Litvínov Lancers a 6. místo Warriors Nymburk.

(hm), Foto: archiv HC Gurmáni Žatec


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video