Trup a Lesniak trefovaly tyče, Pilař síť

Pavel Macák 2011-06-16 00:00:00

Krajský přebor: FK Louny – Chmel Blšany 0:1 (0:0) Okresní derby 29. kola Krajského přeboru by se dalo jednou větou zařadit do kategorie průměrného přátelského utkání. I když se obě mužstva měla v tomto zápasu „prát“ o bramborovou medaili v letošním ročníku této soutěže, pro domácí diváky to rozhodně nebylo pohledné utkání a navíc, když jejich tým prohrál.

Od začátku zápasu měli domácí navrch, ale většinou jejich útoky narážely na dobře zformovanou obranu Chmelařů. První střela utkání ve 38. z kopačky lounského útočníka Vojtěcha Trupa šla vysoko nad blšanskou branku. Jinak se v první půlce nic převratného, co by se dalo alespoň trochu ocenit na jedné či druhé straně, nestalo. Až druhá půle přinesla trochu lepší fotbalový zážitek. V 50. mohl skórovat hlavou blšanský Jiří Trojan, ale domácí svatyni uchránil Přemysl Číž. Trojan měl ještě jednu velkou šanci o tři minuty později, kdy šel sám na branku, ale i tentokrát byl Číž na svém místě. V 56. dostal skvělou přihrávku blšanský Tomáš Pilař, ale jeho střela šla vedle. Naopak vzápětí se po rychlém útoku do skvělé šance dostal lounský Vojtěch Trup a jeho střela rozezněla břevno. Prakticky stejnou šanci měl i lounský Michal Lesniak v 71., který se tentokrát strefil do tyče. V té době se útoky na obou stranách velice rychle střídaly a z jednoho samostatného nakonec vytěžil branku Tomáš Pilař. Od té chvíle již hrály Blšany vlažný fotbal na jistotu a Louny chtěly zoufale alespoň vyrovnat. To se jim ovšem nepodařilo a tak jsou před posledním zápasem v Souši na pátém místě.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video