Policie hledá svědky. Svoji oběť vláčela po zemi

Redakce 2012-09-22 01:31:00

Žatec – Seniorku v Žatci přepadla a pokusila se okrást mladá dívka. Po vyrušení, utekla. Policie hledá svědky tohoto napadení.

V pátek 7. září, před druhou hodinou odpoledne, se v žatecké Husově ulici odehrálo přepadení. Před hernou Club Bonver, poblíž přechodu pro chodce, přistoupila zezadu k 67leté ženě mladá dívka a z ruky se jí snažila vytrhnout kabelku. Přitom poškozenou strhla na zem a vláčela ji za roh budovy, kde se s ní o kabelku usilovně přetahovala. Po vyrušení svědky mladá aktérka svého jednání zanechala a z místa utekla směrem do parku pod nemocnicí. „Poškozená žena utrpěla oděrky, se kterými byla ošetřena na chirurgickém oddělení žatecké nemocnice,” sdělila tisková mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.
Policisté žádají případné svědky tohoto incidentu o pomoc při pátrání po mladé ženě bílé pleti. S informacemi se mohou obrátit na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video