Chrám má staronového ředitele

Veronika Salášková 2012-11-14 01:40:00

Žatec – Příspěvková organizace Chrám Chmele a Piva se dočkala nového ředitele. Z rozhodnutí rady se jím stal Jaroslav Špička. Ten organizaci řídil od letošního června, kdy na postu ředitele skončil Jaroslav Čása.

Jaroslav Špička byl původně zástupcem bývalého ředitele Jaroslava Čásy. Po jeho odchodu z funkce byl letos v červnu prozatímně pověřen řízením Chrámu chmele a piva. Vedení města chtělo s rozhodnutím, kdo povede Chrám chmele a piva počkat až po skončení a vyhodnocení letošní turistické sezóny. Nyní po jejím uzavření se radní rozhodli, že Špička už v čele Chrámu zůstane.
V pondělí 5. listopadu ho na svém zasedání jmenovali do funkce ředitele bez výběrového řízení se zkušební dobou v délce šesti měsíců. „Rada při jmenování ředitele vzala v potaz pozitivní změny v rámci působení Jaroslava Špičky ve vedení organizace,“ osvětlil místostarosta Jan Novotný. Podle něj mezi tyto změny patří například stabilizace a zvyšování kvality služeb a postupná profesionalizace zaměstnanců a nárůst tržeb v restauraci i turistické sekci. Radní kromě jiného za výhodu pokládali i to, že je Jaroslav Špička již zapracovaný a má detailní znalost všech součástí Chrámu Chmele a Piva.
Jaroslav Špička se stal v pořadí již třetím ředitelem Chrámu chmele a piva, po Jaroslavu Čásovi a Jiřím Ventovi.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video