Budou senioři a pacienti v teple?

Veronika Salášková 2013-02-23 00:17:00

Žatec – Město by rádo zateplilo dvě budovy, které se nacházejí v jeho majetku – Dům s pečovatelskou službou a dvě oddělení žatecké nemocnici. Obě akce by ho vyšly na čtyřicet milionů korun. Zda se uskuteční, rozhodně březnové zastupitelstvo. Na obě zateplovací akce získalo město dotaci. Aby splnilo podmínky dotačního titulu, musí včas pořídit zadávací dokumentaci pro výběrové řízení. 

V loňském roce byla totiž u dotací na zateplení zkrácena časové lhůta pro výběr zhotovitele z jednoho roku na půl roku. Radní rozhodli, že dokumentaci zpracuje společnost McGreen a.s. Rekonstrukce Domova s pečovatelskou službou by měla vyjít na 20,5 milionu korun, dotace činí 10,8 milionu korun. Na rekonstrukci pavilonů následné péče a dětského oddělení se počítá se sumou 19 milionů korun, získaná dotace je  7,1 milionů korun.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video