Poznámka Pavla Macáka: Vyhozené peníze

Pavel Macák 2013-11-14 13:46:00

Společnost Honoris Clinic Louny z Prahy, která je majitelem lounské polikliniky, dostane od města jednorázovou částku ve výši 45 tisíc korun. Jde vlastně o peníze na zajištění provozu recepce v budově polikliniky na měsíce říjen, listopad a prosinec. Jak se tato investice do soukromé společnosti městu vyplatí, je pouze v oblasti dohadů. 

Město po společnosti nyní požaduje, aby mu sdělila své plány do budoucnosti a jak si představuje rozvoj tohoto objektu polikliniky, bylo sděleno novinářům na tiskové konferenci. Je otázkou, zda uvedených pětačtyřicet tisíc korun nebylo vyhozeno z „radničního okna“, zda by nebylo jednodušší, kdyby se pacienti zadarmo informovali podle orientační tabule a ukazatelů. Ostatně drtivá většina lidí, kteří musí tuto budovu navštívit, ví, kde má ordinaci jejich lékař a kde se prodávají jaké hadry nebo kosmetika, to ať si každý v této budově najde sám bez potřebné informace v recepci. Možná by bylo lepší tyto peníze vložit do něčeho smysluplnějšího. Třeba do výstavby rozhledny na Mírovém náměstí.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video