Volba starosty proběhne na Moskvě

Veronika Salášková 2014-11-11 14:53:00

Žatec – Zatímco většina obcí v našem regionu již má volbu starosty za sebou, v Žatci si na ni počkáme až do tohoto čtvrtka 13. listopadu. Ustavující zastupitelstvo se zde pozdrželo kvůli žalobě podané na komunální volby.

Žaloba ve věcech volebních byla podána pod jménem Luděk Pettrich, dotyčný ji ale nepodal. Krajský soud v Ústí nad Labem proto v pondělí 3. listopadu žalobu odmítl. Volby tak hned v pondělí nabyly právní moci. První zastupitelstvo proběhne ve čtvrtek 13. listopadu od 17 hodin, ne však v zasedacím sále radnice. Ustavující zastupitelstva se v minulosti konala buď v Kulturním domě Moskva, nebo v městském divadle, stejně jako to poslední před čtyřmi lety. Letos se vrací zpět na Moskvu. „Divadlo je dlouhodobě rezervováno pro představení, takže jsme se rozhodli, že ustavující zastupitelstvo uspořádáme v Kulturním domě Moskva,“ vysvětlil tajemník Petr Vajda. Pronájem sálu by měl město vyjít okolo šesti tisíc korun. Více informací se dočtete v dnešním vydání Žateckých novin s datem 11. listopadu.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video