Rozhovor se starostou Loun Radovanem Šabatou

Pavel Macák 2014-11-26 12:56:00

Co si myslíte, že bylo příčinnou malého počtu voličů, kteří přišli ke komunálním volbám v Lounech? Bohužel, mě samotného to velice nemile překvapilo. Myslím si, že se v Lounech od února roku 2012 opravdu poctivě pracovalo, nepolitikařilo se a udělalo se mnoho dobré práce pro město. Nezájem voličů byl pro mne zklamáním.    

V Lounech vznikla koalice s převahou jednoho hlasu, jak to vidíte do budoucna?
Rozhodně mne netěší, že je koalice postavena na převaze jednoho hlasu. Myslím si, že do budoucna by všichni zastupitelé měli ukázat, proč kandidovali do nejvyššího orgánu města. Když si přečtete volební programy všech kandidujících stran, všichni chtějí zlepšit život v našem městě, ať jsou to strany koalice nebo opozice. Myslím si, že teď přichází čas ukázat, kdo to myslel vážně, kdo chce pracovat pro rozvoj našeho města a kdo si bude chtít jen přihřívat politickou polívčičku a politikařit. Myslím si, že chod města naší velikosti by neměl být o politických stranách, ale o lidech, kteří chtějí pomáhat při jeho rozvoji, kteří pro to obětují něco ze svého soukromí a dají v plén své myšlenky a nápady jak jej dál vylepšovat a zkrášlovat. Věřím, že takový lidé v našem zastupitelstvu sedí a podpoří napříč politickým spektrem dobré nápady a projekty pro další rozvoj Loun.
Celý rozhovor najdete v tištěném vydání Lounského pressu

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video