Domoušice se dotáhly na špičku tabulky

Otto Urma 2015-04-14 15:10:00

Domoušice – Zraněními a nemocemi zdecimované Domoušice nemohly proti poslednímu týmu tabulky počítat s Fleischerem, Izerou, Raisem, Prokešem a Maurerem, přesto dokázaly suverénně získat tři body.

Sokol Domoušice – Viktoria Lom 5:1 (2:1)
Zápas začal tlakem domácích, který vyústil ve dvě obrovské šance, ale Zlatohlávek ani Bartko gól nedali. Povedlo se to až napotřetí Faltusovi v 7. minutě, po ideálním uvolnění od Uhlíka. Domoušický útočník se z nahravače mohl vzápětí změnit ve střelce, ale jeho hlavička skončila s pomocí hostujícího gólmana na tyči. Ve 12. poprvé zahrozili hosté, ale Burešovu střelu zastavilo břevno. V 16. se dostal do šance Kuncl, ale přestřelil. Druhý gól přišel ve 30., když se na levé straně individuálně prosadil Uhlík a střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť – 2:0. Malá komplikace přišla ve 44. minutě, kdy se domácí nechali strhnout útočnými choutkami a do otevřené obrany snížil Vaňo, jenže po obrátce Domoušičtí dalšími třemi góly potvrdili povinné vítězství. V 55. Faltusem, v 58. Zlatohlávkem a v 69. Sacharem. „Sestavu jsme lepili, jak se dalo, chyběli hlavně obránci, stoperská dvojice Slušný, Alberovský spolu nikdy nehrála. Navíc Zlatohlávek s Bartkem nastoupili se sebezapřením, byli lehce zraněni. Proto patří hráčům poděkování, že zápas zvládli. Snad se do příštího týdne dají někteří dohromady,“ řekl trenér sokolů Otto Urma.
Branky: 7. a 55. Faltus, 30. Uhlík, 58. Zlatohlávek, 69. Sachar – 44. Vaňo. Rozhodčí: Roháč, bez karet, 50 diváků.
Sestava: Kousek – Lokajíček, Alberovský (79. L. Šulc), Slušný, Sachar – Urma, Bartko (70. Soukup) – Kuncl, Uhlík, Zlatohlávek (65. Havlíček) – Faltus.

Napsal(a): Otto Urma

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video