Koupání do devíti večer a letní kino na koupališti

Alla Želinská 2015-07-09 10:57:00

Podbořany – Hned dvě dobré zprávy pro letošní léto přichystalo svým návštěvníkům podbořanské koupaliště: lidé budou moci se koupat déle, a to od 10 až do 21 hodin (místo dosavadní 20. hodiny) a od 16. července se opět na koupališti bude promítat pod širým nebem.

Letní kino na koupališti bylo spuštěno poprvé předloni a nápad města se ujal. Promítat se bude vždy ve čtvrtek od půl desáté večer, v srpnu pak o půl hodiny dříve, od devíti.
Letní promítání na koupališti zahájí 16. července osvědčená Troškova klasika – komedie Babovřesky 3. Ve čtvrtek 23. července pak přijde na řadu americká komedie Návrat blbýho a blbějšího. Na konec 60. let minulého století do bývalého Československa vrátí diváky česko – slovenský film, který se bude promítat 6. srpna – Jak jsme hráli čáru. Ve čtvrtek 13. srpna se komedie a drama propletou v novém českém snímku Domácí péče. Letní promítání na podbořanském koupališti završí 27. srpna česko – ukrajinský thriller Ghoul inspirovaný příběhem jed-noho z nejzvrácenějších zločinců novodobé historie, kanibala Andreje Čikatila.

Celý článek najdete v tištěném vydání Regionu Podbořanska

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video