Traktoriáda slavila úspěch

Lucie Steklá 2015-09-02 13:48:00

Panenský Týnec (kor, lus) Nultý ročník traktroriády se v sobotu uskutečnil, za podpory obecního úřadu, v Panenském Týnci. Soutěžního odpoledne se zúčastnilo více než dvacet závodníků, kteří soutěžili ve čtyřech kategoriích rozdělených organizátory na kategorii fréz, domácích traktůrků a továrních traktorů. Sledovat umění řidičů přišlo na čtyři stovky diváků. V klání fréz se na 3. místě umístil František Svoboda, na 2. místě jej následoval Zdeněk Srb a celou kategorii vyhrál Filip Kotous. Po klání fréz přišla na řadu zábava pro ty nejmenší.

„Na malé dráze, speciálně připravené pro závodění dětí, se utkaly opět dvě desítky účastníků. V rámci závodů mladých talentů zvítězil úplně každý, kdo přišel a byl za to náležitě odměněn. Po dětském soutěžení přišla na řadu kategorie domácích traktůrků, kde mezi sebou soutěžilo šest závodníků,“ uvedl za organizátory Petr Holucha. Zajímavostí této kategorie byla účast jediné ženy v celém poli závodníků. Kategorii nakonec vyhrál domácí Tomáš Srb, následován Vladimírem Pešulou a Františkem Kyzlíkem. Poté přišla na řadu hlavní kategorie továrních traktorů, kde slavil prvenství další domácí borec Zdeněk Korous, za kterým se umístili Petr Šprynar a Jaroslav Šprynar.
Po ukončení závodění na speciálně připra-vené trati následovala exhibiční projížďka vicemistra republiky v truck trialu Jiřího Tomce se svou Tatrou, která byla pro diváky nevšední podívanou.  Po ukončení závodění na speciálně připravené trati následovala exhibiční projížďka vicemistra republiky v truck trialu Jiřího Tomce se svou Tatrou. Po ukázce umění truck trialového vicemistra přišla na řadu poslední soutěžní disciplína a tou bylo couvání s valníkem do garáže. V této dovednosti se zúčastnilo dokonce deset závodníků. Na prvních třech místech se umístili Václav Kotous, Jaroslav Korous a Petr Šebesta. Po vyhlášení vítězů došlo ještě k poděkování všem divákům za vysokou účast, přišlo jich téměř 400. Díky skvělé organizaci celá akce proběhla velmi dobře.

Fotogalerie zde

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video