Nehoda stála život dvě děti

Veronika Salášková 2015-11-17 08:39:00

Vysočany, Žatec (piv, sal) K tragické nehodě došlo ve středu 11. listopadu podvečer na staré silnici R7 u benzinové stanice nedaleko Vysočan. Ve voze kromě řidičky jely tři děti a další spolujezdkyně. U nehody zasahovaly i vrtulníky. Dvě z dětí však bohužel podlehly svým zraněním a zemřely.

Řidička (36 let) ze Žatce jela po staré silnici R7 s vozidlem Peugeot 307. Z dosud nezjištěných příčin vyjela u čerpací stanice Robin Oil mimo vozovku, kde se auto převrátilo na střechu. S řidičkou jely ve vozidle její dvě nezletilé děti.  Další posádku vozidla tvořila 45letá spolujezdkyně také s dítětem. U nehody zasahovali profesionální hasiči ze Žatce. „Hasiči společně s osádkou záchránné služby prováděli do příletu dvou vrtulníků letecké záchranné služby resuscitaci jedné dívenky a poskytovali všem ostatním předlékařskou a psychologickou pomoc. Na místo byl povolán člen posttraumatického týmu HZS Chomutov a psycholožka HZS Středočeského kraje ze stanice Kladno,” popsal psychicky velmi náročný zásah Michal Hrdlička. „Podle posledních informací bohužel dvě z dětí na následky utrpěných zranění zemřely,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková. Obě ženy byly také převezeny do nemocnic a to do Mostu a Ústí nad Labem. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video