ZVOLTE MISS SYMPATIE DÍVKY ROKU 2016

Redakce 2016-02-23 09:20:00

Patnáct dívek ve věku 13 až 15 let se letos utká v žateckém kole soutěže Dívka roku 2016, které v městském divadle proběhne v sobotu 12. března od 15 hodin. Svoji favoritku si mohou tradičně zvolit i naši čtenáři. Dívka s největším počtem Vašich hlasů získá titul MISS SYMPATIE 2016. Původně mělo soutěžit sedmnáct slečen, ale dvě dívky, které si vylosovaly pořadové číslo 1 a 15 odstoupily, proto jsme je z našeho hlasování vyřadili.

JAK HLASOVAT

Hlasovat můžete dvěma způsoby – emailem nebo prostřednictvím kupónu. Vystřižené a řádně vyplněné kupóny, v libovolném množství, noste osobně nebo posílejte nejpozději do 9. BŘEZNA na adresu pořadatele soutěže, kterým je Dům dětí a mládeže, Obránců míru 638, 43801 Žatec. Pokud budete hlasovat prostřednictvím emailu, tak z jedné adresy můžete posílat hlas POUZE JEDNOU a JEDNÉ DÍVCE na email – drlikova@ohremedia.cz. Nezapomínejte ani v tomto případě uvádět pořadové číslo, jméno a příjmení vaší favoritky, stejně jako svoje jméno, příjmení, bydliště a telefonický kontakt. Bez těchto údajů, nebude vaše hlasování platné! Z došlých tipů vylosují pořadatelé jednoho z Vás, který obdrží dárek. UZÁVĚRKA ELEKTRONICKÉHO HLASOVÁNÍ JE VE ČTVRTEK 10. BŘEZNA.

Všechny soutěžící si můžete prohlédnout zde

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video