Která žatecká levice je vlastně ta pravá?

Redakce 2016-03-01 10:57:00

Žatec (jv) V dnešní době rozvinutých informačních technologií je naprosto běžné, že profily na sociální síti Facebook mají nejen soukromé osoby, společnosti a nejrůznější instituce, ale i politické strany. Ty ho používají jak k prezentaci svých názorů a cílů, tak i ke komunikaci se svými příznivci a voliči. Problém však může nastat ve chvíli, kdy je založeno větší množství stránek pro jednu organizaci a všechny se vydávají za tu pravou. Toto se stalo v případě stránek místní organizace ČSSD Žatec, kdy se objevily hned tři různé stránky a každá z nich prohlašuje, že ona je ta pravá a oficiální. Nalézt tak můžeme MO ČSSD Žatec, ČSSD Žatec a Pravá ČSSD Žatec a na všech různé diskuze k aktuálním tématům.

Na základě četných dotazů zmatených čtenářů facebooku, jež dorazily do naší redakční pošty, který z profilů patří místní organizaci ČSSD, jsme se dotázali předsedy místní organizace ČSSD Žatec Radka Bazso na to, který profil je tím oficiálním. „Profil ČSSD Žatec, který lákal před volbami roku 2014 občany k volbám na zmiňované sliby je soukromým profilem pana Mgr. Miroslava Jana Šramoty, oficiální profil místní organizace ČSSD Žatec se jmenuje MO ČSSD Žatec,“ odpověděl nám Bazso.
Právě stránky ovládané M. J. Šramotou, který byl ze sociální demokracie před dvěma roky za pomluvy svých stranických kolegů vyloučen, byly předmětem mnohých dotazů a to zejména proto, že jsou vydávány za oficiální stránky ČSSD a také z důvodu, že některé příspěvky v rámci diskuse jsou upravovány a nebo úplně mazány.

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video