Opilec se ukájel ve vlaku

Veronika Salášková 2016-04-12 13:37:00

Žatec (str, sal) Mladou ženu cestující vlakem na trati z Plzně do Mostu čekal nepříjemný zážitek. Přímo před ní se začal sexuálně ukájet opilý muž. Přivolaní policisté ho zatkli v Žatci. Za tento přečin mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Mladá žena cestovala v minulém týdnu vlakem jedoucím z Plzně do Mostu. Zřejmě si ji zde vyhlédl další cestující, muž (39 let) z Klatovska, který se před ní začal sexuálně ukájet. Žena nelenila a vytočila číslo 158 a vše oznámila policistům. Ti si následně ve výstupní stanici v Žatci na podezřelého počkali, zadrželi jej a předvedli na služebnu. Naměřili mu 1,25 promile alkoholu v dechu a umístili ho proto do cely předběžného zadržení. „Po vystřízlivění mu sdělili podezření z výše uvedeného trestného činu, jelikož se na místě veřejnosti přístupném dopustil hrubé neslušnosti. Za své chování mu nyní hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ sdělila mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video