Po dlouhém čekání zasloužená divizní výhra

Redakce 2016-06-08 10:19:00

Louny (ps) V dalším kole divize B zajížděli hráči FK SEKO Louny k tradičnímu rivalovi do Vilémova. Domácí prožívají herní mizérii a tomu i odpovídal průběh prvního poločasu. Hosté byli pohyblivější, rychlejší a vytvářeli si i šance.

V 19. minutě Lukáš Kučera vybojoval míč ve středu hřiště, uvolnil na pravé straně Pavla Soukupa, který mu vrátil nadýchaný centr přesně do pokutového území a hlavou otevřel skóre (0:1). Ve 22. minutě se v dobré pozici po rychlé výměně míče s Víťou Popelkou ocitl Pavel Soukup, ale obrana stačila míč směřující do odkryté branky odvrátit. V 25. minutě se skóre už měnilo, když po kombinaci Popelka-Nobst, zakončoval osamocen Martin Bednář (0:2). Do poločasu měli hosté ještě několik příležitostí k ohrožení branky, ale buď je zastavil praporek rozhodčích, nebo vlastní nepřesnost. Druhou půli začali domácí o poznání aktivněji, začali napadat více rozehrávku Loun a hra se srovnala. Hostům se však začala více otevírat obrana a v 59. minutě mohlo být hotovo. Po uvolnění Luboše Koubka se řítil z pravé strany sám na brankáře Pavel Soukup, ale střela šla nad branku. Hned za minutu unikl Martin Bednář, předložil Dominiku Nobstovi, ale ten trefil jen brankáře domácích. V 63. minutě tak přišel trest, když z jediné nebezpečné akce domácí dokázali snížit Kaňkovským (1:2), který uklidil centr hlavou přesně. Domácí ožili, hosté znervózněli. Klid jim přinesla 77. minuta a snad nejmíň nebezpečná situace, když Filip Schettl lehce předskočil bránícího hráče a využil centr od Jakuba Suchého, který hlavou usměrnil přesně k tyči (1:3). Domácí tato branka poslala do kolen a hosté mohli náskok navýšit. V 80. minutě rychlý ťukec, zakončil Martin Bednář jen do brankáře. O čtyři minuty později už ale Popelka trefil přesně, když ho přesnou přihrávkou našel Pavel Soukup (1:4). V 86. minutě ještě daroval rozhodčí penaltu domácím, kterou Kaňkovský razantně proměnil a upravil tak na konečných (2:4) pro hosty.
„Zasloužené vítězství, ale znovu zbytečná komplikace v úvodu druhé půle. Zápas jsme měli rozhodnout třetí brankou už v prvním poločase,“ řekl lounský trenér Pavel Schettl.

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video