Na kolech po krásách Podbořanska a Karlovarska

Redakce 2016-06-08 10:25:00

Vroutek – Pohodové odpoledne na kole po krásách Podbořanska i Karlovarska slibuje zajímavá akce, kterou chystá již tuto neděli 12. června vroutecký Okrašlovací spolek Budíček.  

„Zveme aktivní i pasivní cyklisty každého věku na 2. ročník benefičního cyklistického závodu, který vám ukáže hezká místa Podbořanska i sousedního Karlovarska. Výtěžek ze startovného půjde na obnovu kostela sv. Jana Křtitele ve Vroutku. Trasa povede na Libyni, pro zdatnější až za Valeč k Doupovu,” zve za pořadatele David Šebesta.

Hlavní 18kilometrová trasa povede z Vroutku přes Vidhostice, Drahonice, Libyně na Mlýnce a zpátky přes Vidhostice do Vroutku. Delší zhruba 39kilometrová trasa pokračuje z Libyně přes Nahořečice, Valeč ke hranicím VÚ Hradiště a zpět přes Valeč, Skytaly, Vidhostice na Vroutek.

Start a cíl závodu je u vrouteckého kostela sv. Jana Křtitele. Trasa bude značená, závodníci dostanou mapku. Sraz a zápis účastníků proběhne od 13 hodin, hromadný start je ve 14 hodin. „Po ukončení jízdy proběhne „dopitná”, každý závodník dostane poctivou porci domácího guláše,” přidávají pořadatelé důležité upozornění pro všechny milovníky šlapek a dobré zábavy. Další informace zájemci naleznou na www.budicek.eu/cyklozavod.

Region Podbořanska je partnerem akce a věnuje do závodu několik elektronických předplatných.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video