Dočesná už zná účinkující

Veronika Salášková 2016-06-14 12:57:00

Žatec – Chmelové a pivní slavnosti – Dočesná přitáhnou každoročně do centra Žatce desetitisíce lidí. Lákají je nejen na možnost okusit pivo z produkce více než čtyřiceti pivovarů, ale také na vystoupení zpěváků a kapel zvučných jmen. Letos se příchozí mohou těšit třeba na Wohnouty, Anetu Langerovou, Davida Kollera či Vaša Patejdla.

Letošní 59. ročník Žatecké Dočesné proběhne tradičně o prvním zářijovém víkendu – v pátek 2. a sobotu 3. září. Stejně jako v předchozích letech bude program rozložen na třech pódiích – v letním kině, na náměstí Prokopa Velkého a na náměstí Svobody, kde se bude nacházet hlavní scéna. Chybět nebude ani historické tržiště a scéna ve Dvořákově ulici. Městské divadlo, které akci každoročně organizuje, zveřejnilo v minulých dnech jména hvězd, které na slavnostech vystoupí. Jsou mezi nimi např. zpěváci Aleš Brichta, Honza Nedvěd, Vašo Patejdl, Aneta Langerová, Alice a Dan Bárta, Jasná páka a David Koller a Pavel Dobeš. Z kapel se na pódiích představí Visací zámek, Wohnout, UDG, Fleret, Walda Gang, Stroy, Queenmania a řada dalších. Chybět nebudou ani místní skupiny – Lochness a Žatečanka.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video