Plavci vybojovali české tituly

Iveta Drlíková 2016-07-24 01:38:00

Ústí nad Labem hostilo koncem června Mistrovství České republiky staršího žactva. Žatecký oddíl měl na šampionátu dvě velká želízka v podobě zkušené Marie Hnízdilové (2002) a o rok mladšího Kristiána Balona. Oba závodníci očekávání naplnili, když v silné konkurenci na letním šampionátu vybojovali mistrovské tituly.

Marie Hnízdilová prokazovala celoročně skvělou formu a byla považována za horkou favoritku na titul na tratích sto a dvě stě metrů znakem. Tyto předpoklady zcela vyplnila a stala se na obou distancích Mistryní ČR na rok 2016.
Velmi dobře ji také sekundoval prsař Kristián Balon, který rovněž v široké konkurenci dokázal zaplavat své maximum. Zejména na stovce předvedl famózní výkon a získal tak vysněné zlato. Na dvojnásobné trati Kristián bojoval také statečně, ale po taktické chybě dosáhl až na třetí, respektive druhé místo, když byl diskvalifikován vedoucí závodník za porušení pravidel.
Poslední žateckou účastnící byla Lucie Límová, která se každý půl rok zlepšuje a už také nakukuje svými výkony do první desítky. Na znakařských tratích vybojovala 11. a 14. místo. V závodě na padesát metrů volným způsobem skončila 29.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video