Policii zaměstnal požár kombajnu i pytláctví

Redakce 2016-08-04 13:32:00

Podbořansko (red) Minulý pátek před třetí hodinou ráno vyjížděli policisté a hasiči k požáru kombajnu, který se odehrál na poli mezi obcemi Krásný Dvůr a Buškovice. Jeden z kombajnů, jež v místě sklízely obilí, začal hořet. Na místě zasahovaly jednotky Hasičského záchranného sboru Podbořany a dobrovolní hasiči z Krásného Dvora. Oheň se ovšem rychle rozšířil na celý stroj a zcela ho zničil. Předběžná škoda byla vyčíslena na 5,5 milionu korun. Při požáru nebyl nikdo zraněn, příčinou byla zřejmě technická závada.

Policisty uplynulý týden zaměstnával také případ pytláctví. Mělo k němu dojít v soukromé oboře u obce Vrbička na Podbořansku. Oznamovatel, který v této lokalitě na zvěř dohlíží, našel zastřeleného chovného jelena. Zvíře bylo nalezeno již ve stadiu rozkladu. Škodu vyčíslil na 50 000 Kč. Policisté zahájili úkony trestního řízení a po pachateli pátrají.
Zloděje v Podbořanech naopak vypátrali. Policisté objasnili krádeže jízdních kol, k nimž došlo před dvěma týdny v panelovém domě v Podbořanech. Skutek má na svědomí 53letý muž z Podbořanska, který po vniknutí do společných prostor panelového domu a sklepa odcizil ze sklepní kóje tři jízdní kola v celkové hodnotě 10 500 Kč.
V uplynulých dnech policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili muži podezření z krádeže a porušování domovní svobody.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video