Dočesná klepe na dveře

Veronika Salášková 2016-08-30 12:26:00

Žatec – Letošní Žatecká Dočesná už klepe na dveře, 59. ročník slavností chmele vypukne už tento pátek 2. září. Její slavnostní zahájení bude na všech třech scénách v 18 hodin. Na návštěvníky čeká bohatý program, který i letos proběhne na třech scénách, a možnost okusit pivo z produkce čtyřiceti šesti českých i zahraničních pivovarů. Jako každý rok s sebou tato obrovská akce přinese také řadu dopravních omezení, s nimiž musí řidiči a obyvatelé centra počítat.

Tradiční chmelové slavnosti se letos konají v pátek 2. a sobotu 3. září. Návštěvníci se mohou těšit na tři scény – na náměstí Svobody před radnicí, na náměstí Prokopa Velkého nedaleko Chmelového majáku a v letním kině. Tyto dvě scény jsou novější záležitostí, fungují od roku 2014, kdy nahradily scénu na autobusovém nádraží, která se zde v předchozích letech nacházela.
Slavnostní zahájení Dočesné proběhne na všech třech scénách přesně v 18 hodin. Scéna na náměstí Svobody pak nabídne pásmo vystoupení dětí – Děti svému městu, které na pódiu vystřídá Queenmania. Poté bude následovat speciální dvouhodinový koncert kapely Wohnout.
Scéna na náměstí Prokopa Velkého nabídne v pátek koncert Pavla Dobeše a Tomáše Kotrby, Doctor PP, Čankišou a domácí kapelu Lochness. Scénu v letním kině odemkne po zahájení Visací zámek. Na pódiu je pak vystřídá Komunál, Aleš Brichta Project a na závěr zahrají Jasná Páka a David Koller.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video