Staré gardy se utkaly ve Vroutku: Memoriál Petra Duška a Libora Kolihy vyhráli domácí

Alla Želinská 2016-08-11 10:34:00

Vroutek – Miroslav Lauterbach, Pavel Hassman, Libor Koliha ml., Jiří Balák a další fotbaloví borci z Vroutku, Žatce, Lubence i vzdálenějších koutů uctili uplynulou sobotu památku dlouholetého hráče a funkcionáře klubu FK Vroutek Libora Kolihy, jenž zemřel kvůli zákeřné nemoci před 17 lety, a Petra Duška, také dlouholetého hráče Vroutku, který navždy odešel poměrně nedávno. Letos se konal již 16. ročník fotbalového memoriálu.

Sobota 6. srpna patřila v areálu FK Vroutek fotbalovému turnaji starých gard – memoriálu Petra Duška a Libora Kolihy. Domácí Stará garda Černý lev se opět postarala o den plný sportovního nadšení, fandění, vzpomínek, pohody i zábavy.
Černí lvi si pozvali týmy starých gard Perštejna, Hýskova a Dolních Chabrů z Prahy.  Všechny zápasy se hrály jen na jeden poločas. Turnaj zahajovalo utkání Vroutek – Perštejn, které skončilo přesvědčivou výhrou domácích 6:1, také v zápase s Dolními Chabry Perštejn podlehl 2:3. Souboj starých gard Vroutku a Hýškova skončil 2:1 pro domácí. A to mj. rozhodlo o vítězi turnaje, stál se jím domácí tým!
Diváci tak mohli vidět, že se fotbal dá hrát v každém věku ve všech váhových kategoriích, a dříve narození hráči předvedli, že kopaná může mít své kouzlo i bez strachu o ztrátu bodů.
Na fotbalovém hřišti bylo po celý den zajištěno občerstvení, grilované steaky, klobásy, guláš a patřičný pitný režim byly příjemným a nezbytným doplňkem turnajového dne. Vpodvečer se vyhlašovaly výsledky a předávaly se ceny za účasti maminky Libora Kolihy, Jaroslavy Kolihové z Lubence, která se zúčastňuje každého ročníku a předává ceny pro vítěze, a pak už následovala zábava s hudební skupinou Korset.
Je potěšující, že Libor Koliha má své pokračovatele, v klubu hraje jeho syn Libor i synovec Jiří Hess.
Fotbalový turnaj proběhl za podpory MAS Vladař o.p.s., okrašlovacího spolku Budíček, města Vroutku, FK Vroutek, OS Vroutek lidem a OS Přátelé Račetic a okolí.
Konečné pořadí turnaje: 1. místo Vroutek, 2. místo Hýskov, 3. místo Perštejn, 4. místo Dolní Chabry. Nejlepším hráčem memoriálu byl vyhlášen domácí Libor Koliha.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video