Po partičkách mládeže zůstávají odpadky

Veronika Salášková 2016-10-04 13:44:00

Žatec – Mladí lidé rádi hledají místo, kam se budou moci ukrýt, kde budou mít soukromí a nebudou tolik na očích ať už rodičů či dalších dospělých. Jednu takovou zašívárnu si našli i na sídlišti Jih za bývalou hernou. Obyvatelé okolních domů z nich však nejsou vůbec nadšeni, protože po nich v okolí zůstává velké množství odpadků. Tento problém se však netýká pouze tohoto sídliště.

„Za bývalou hernou Linda ve vnitrobloku mezi ulicemi Husova a Bří Čapků se scházejí mladiství, pijí zde alkohol, zůstává tu po nich nepořádek,“ napsal nám náš čtenář Radek Stančík, který zde bydlí. Mládež za hernu podle jeho slov chodí opakovaně a po dlouhou dobu.
„O uvedených problémech ve vnitrobloku víme. Snažíme se je řešit četnějšími preventivními kontrolami v této lokalitě, zejména v časech, které jsme získali od zde žijících občanů,“ odpověděl nám na náš dotaz, zda problém nějak řeší, Miroslav Solar, ředitel Městské policie Žatec. Dodal, že míst jako toto na sídlišti Jih je ve městě bohužel několik. „Snažíme se všem věnovat naši pozornost a být v jejich okolí častěji. V kontrolách budeme samozřejmě pokračovat. V každém případě bychom v této souvislosti uvítali větší spolupráci s občany a rád bych je touto cestou požádal, pokud se někdo chová nevhodně, aby nás kontaktovali na bezplatné lince 156. I díky nim pak můžeme být včas tam, kde je nás potřeba,“ obrací se Solar na občany města.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video