Utkání odchovanců Slovanu Louny slibuje kvalitní zážitek

Redakce 2016-12-21 14:42:00

Louny (dd) Již 13. ročník hokejového utkání lounských odchovanců se uskuteční na zimním stadionu v Lounech. Tato pravidelná předvánoční akce se již uchytla i mezi diváky a není se čemu divit. Letošní ročník si zástupci Slovanu Louny vzali k srdci a no-minovali hráče napříč celou základnou. Těšit se můžete na ostřílené hráče, jako jsou Alinč, Trefný, Kružík, Fronk.

Nejen tito hráči se ukážou v pátek 23. prosince na ledě. Jak říká pořadatel za HC Slovan Dominik Dorn: „Letošní ročník jsme otevřeli nejen pro hráče, kteří v předchozích letech nastupovali. Dali jsme dohromady dva týmy, které by měly mít stejnou hráčskou kvalitu a tudíž i zápas bude vyrovnaný. Je to jedinečná šance pro kluky si společně za-hrát, pobavit sebe a také především diváky. Máme připravené dovednostní soutěže a mnoho dalších věcí okolo. Myslím si, že v předvánočním čase je to hezké zpestření pátečního podvečera, v čase před Štědrým dnem.“ Vstupné na utkání odchovanců je dobrovolné. Začátek je v 17.45 hodin. „Budeme se těšit,“ vzkazuje D. Dorn.
Herní systém : 3×15 minut čistého času, dovednostní soutěže, prezentace hráčů v úvodu …
Předběžné sestavy :
Team Bílých tygrů
Trenéři : Svoboda, Kučera, Mikovec
Alinč Jan, Kružík Daniel, Ekrt Lukáš, Svoboda Martin, Pospíšil Petr, Rais Patrik, Svoboda Marek, Dittrich Martin, Prokeš Dominik, Hloucha Petr, Szakal Adam, Trefný Jan, Kučera Jakub, G: Charvát Tomáš.
Team Modré šavle
Trenéři : Mužík, Plicka
Dalecký Jan, Fronk Jiří ml., Derfler Petr, Trefný Jakub, Kaplan Daniel, Csonka Jan, Šedivý Ondřej, Rusý Radek, Veselák David, Vavrica Jakub, Křivka Tomáš, Bečka Vladimír, Červíček Jan, Petržílka Hanuš.
G: Dorn

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video