Vzdali se průmyslové zóny

Jan Vnouček 2011-10-02 00:00:00

Kryry – Radnice v Kryrech částečně změnila strategii rozvoje města. Opustila myšlenku nové průmyslové zóny a zaměřila se spíše na výhledové rozšíření obytné zástavby kombinované se stavbami pro průmyslové a podnikatelstké účely. Tuto změnu zanesla do nového územního plánu, který by měl být příští měsíc v definitivní podobě schválen městským zastupitelstvem. Jedna ze změn se konkrétně týká pozemků určených pro průmyslové využití za stávajícím kynologickým cvičištěm směrem na Očihov. 

„Vykupovali jsme tam pozemky pro chystanou průmyslovou zónu, dneska díky komplexním pozemkovým úpravám je tam již všechno naše. Ale protože boom průmyslových zón už skončil, tak se nám náš záměr příliš nepovedl. Proto jsem se rozhodli, že v budoucnu tam místo tovární haly budou rodinné domy třeba s autodílnou a podobně. Vyměříme tam na 4 ha 30 větších parcel. Ale to je hudba budoucnosti, zatím prodáváme už zasíťované parcely na jiných místech,“ uvedl kryrský starosta Miroslav Brda.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video