Hotel Graf: Možné nebezpečí pro sousedy

Pavel Macák 2011-10-04 00:00:00

Louny – Velké obavy nyní panují mezi obyvateli východní části Loun, kde je již od roku 2008 na prodej objekt Graf, který patří Ústeckému kraji. „Prodej formou dražby byl schválen zastupitelstvem Ústeckého kraje již 17. prosince 2008. Od té doby proběhlo pět neúspěšných dražeb, kdy objekt nebyl vydražen. Následně byla i snížena jeho cena. Jednou rozhodlo zastupitelstvo o přímém prodeji, ale kupní smlouva nakonec nebyla uzavřena. Úspěšná byla šestá dražba 15. září letošního roku a nový vlastník má peníze složit do 30 dnů ode dne konání dražby, tedy do 15. října,“ uvedla tisková mluvčí hejtmanky Ústeckého kraje Magdalena Hanáčková.

Ony obavy vyplývají z toho, co nový majitel s objektem zamýšlí. Rozhodně bychom nechtěli, aby se z tohoto objektu stala nějaká ubytovna pro nepřizpůsobivé a Louny se staly dalším Šluknovskem. Už jednou zde podobná ubytovna byla a problémy s jejími obyvateli byly,“ konstatoval jeden ze starousedlíků Kotěrovy kolonie.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video