Galerie U Plazíka v březnu zahájí jubilejní výročí

Redakce 2017-02-19 00:24:00

Peruc (mpb) Již za necelý měsíc bude zahájena další sezona v Galerii u Plazíka na Peruci, ve která zároveň oslaví deset let jejího trvání. První vystavující bude mladá autorka Eliška Hýsková, která svou sbírku fotografií nazvala Příroda okem zrcadlovky.

Eliška v současné době žije v Mladé Boleslavi, pochází ale z Klobuk v Čechách. Svojí zrcadlovkou Nikon si nejvíce oblíbila fotit makro, krajiny a zvířata. Výstava bude zahájena vernisáží v sobotu 4. března ve 14 hodin. Dále bude výstava přístupná o víkendy a svátky až do 23. Dubna od 10 do 17 hodin.
Koncem dubna se v perucké galerii U Plazíka představí Pražák Tomáš Špaček, na prázdniny se chystá výstava Ivana Šulka, Martin Vaněček z Kroučové přiblíží svoje fotografie v září a říjnu a od začátku listopadu až do února budete moci v galerii zhlédnout výstavu, která bude mapovat její desetiletou historii.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video