Upoutávky na Lounský press č. 7, který vychází ve středu 22. února

Redakce 2017-02-21 18:20:00

  Obleva ukázala, jak pejskaři neplní své povinnosti Město je plné výkalů, po svých miláčcích uklízejí hlavně majitelé menších plemen Louny (caj, lus) Po několika týdnech slezl ve městě sníh a odkryl nepořádek po ulicích i zelených plochách. Na neutěšenou situaci ve Štefánikově ulici nás upozornila naše čtenářka. „Je to strašné, nechutné, všude leží psí exkrementy, člověk aby se bál šlápnout i na chodník,“ stěžovala si. Opravdu, celý zelený pás za samoobsluhou na Tyršově náměstí až na křižovatku ulic Emila Filly a Sladkovského. Nejen že se psí bobky povalují všude na trávě, ale najdete je i rozmázlé na chodnících. Copak lidi nemají trochu soudnosti a neuklidí po svém psím kamarádovi jeho bobek. Ale nejedná se pouze o tuto lokalitu.    

Pozor na falešnou energetičku!
Louny (caj) Na městskou policii se minulý týden v pátek obrátila majitelka rodinného domu v Lounech a upozornila na nekalé jednání ženy, která se vydávala za pracovnici společnosti ČEZ.

Ulice Na Valích je preventivně uzavřena kvůli statice hradeb
Louny (lus) Po roce je opět pro provoz uzavřena ulice Na Valích v Lounech. Město k tomuto kroku přistoupilo z preventivních důvodů. Dlouhodobě sledujeme statiku hradebního zdiva v ulici Na Valích. Ta se sice nezhoršila, ale v hradbách jsou trhliny, které se nesmí zvětšovat.

Neznámá látka znečistila řeku, na vině jsou zřejmě pontony veslařského klubu
Louny (lus) Několik dní zasahovaly profesionální jednotky hasičů z Loun a Žatce u lounského veslařského klubu. V těch místech byl v úterý odpoledne nahlášen únik neznámé látky do řeky Ohře. Příčinou znečištění byly zřejmě veslařské pontony. Zásah na Ohři u veslařského klubu byl ukončen v pondělí dopoledne.

Lidé jsou opatrní, hasiče volají k mrtvým ptákům
Postoloprty (lus) Lidé jsou více obezřetní, co se týče uhynulých či nemocných ptáků. Jejich obavy souvisí s ptačí chřipkou, jejíž výskyt byl potvrzen na několika místech v republice. K uhynulým ptákům tak v posledních týdnech častěji volají hasiče.

Další díl Lounských rodáků promítl život Emila Volkmanna
Louny (bab) Slavnostní premiéra nového filmu z cyklu Lounští rodáci se konala minulé úterý v kavárně Vrchlického divadla. Autorem a filmařem v jedné osobě je Miroslav Kukla. Osobností byl první polistopadový starosta města Emil Volkmann.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video