V Měcholupech nocovali s Andersenem

Iveta Drlíková 2017-04-15 01:01:00

Měcholupy – Mateřská škola v Měcholupech se s chutí připojila k celoevropské čtenářské akci „Noc s Andersenem“. Poslední březnový pátek v podvečer se ve školce sešlo přes dvacet dětí, aby společně s učitelkami přivítaly spisovatelku Elišku Polaneckou. Ta za nimi přijela z Prahy, aby jim představila své knihy a také z nich předčítala. Děti se tak mohly těšit z vyprávění o zvířátkách nebo o blížících se Velikonocích.

„Poté, co jsme se s paní spisovatelkou rozloučili, nás čekaly společné aktivity jako prohlížení donesených oblíbených knih, kreslení pohádkových postav. Pani kuchařka nám připravila večeři, po které jsme se vydali na večerní procházku. Pak už byl čas nachystat se do postýlek. Na závěr večera jsme si přečetli krátké úryvky z knížek, které si děti donesly, pověděli jsme si něco málo o Andersenovi a uložili se ke spánku. Druhý den ráno po snídani si děti sbalily své spacáky, knížky, nasnídali jsme se, a čekali jsme na rodiče, kteří si děti vyzvedávali. Spaní ve školce jsme si všichni náramně užili a těšíme se na další akci,“ popisuje učitelka Nikola Studničková.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video