Výstava vstoupila do třetí dekády

Redakce 2017-04-14 01:12:00

Louny (tz) Veletrh Dům a zahrada vstupuje do další sezony se vší parádou. Jarní veletrh, který proběhne 13. – 16. dubna, je jistotou na výstavišti v Lounech. Výstava je aktuální přehlídkou novinek z oblasti zahrady, stavby a bydlení. Všichni zahrádkáři, chalupáři, stavitelé, kutilové, prostě milovníci hezkého bydlení si přijdou na své při jarní prodejní akci, kde si mohou nakoupit sadbu, osivo, okrasné i užitkové rostliny, ovocné stromky, zahradní mechanizaci, zahrádkářské potřeby, ale nejen to. Připraveno je zde vše, pro vylepšení vašeho obydlí od podlahy až po střechu.

Vystavovatelé si pro návštěvníky připravili řadu slev a výhodných výstavních nabídek. V pavilonu A bude k vidění realizace jarní okrasné zahrady spolu se soutěžní výstavou kraslic.
Plocha lounského výstaviště je zcela zaplněna. Ve čtyřech veletržních dnech se představí přes 260 vystavovatelů. Jarní výstavu obohatí desítky nových vystavovatelů. V letošním roce jsme zaznamenali velký zájem společností zabývajících se vytápěním a zahradnických firem.
Hlavní expozice se v letošním roce ujalo Zahradnictví Kozly, které vám poradí, jak zrealizovat vaši zahradu. Najdete zde inspiraci pro realizaci vaší zahrady a letos také velkou charitativní akci.
„Oslovili jsme širokou veřejnost, školy a školky, aby vyráběli velikonoční kraslice. Sešlo se nám desítky nádherných kraslic, které budou po celou dobu výstavy vystaveny v prostoru pavilonu A. Každá kraslice bude označena číslem a návštěvníci mohou hlasovat o nejhezčí kraslici. Hlasovat budou návštěvníci výstavy, zakoupením hlasovacích lístků. Jeden hlasovací lístek bude v hodnotě 5 korun. Všechny vybrané finance darujeme těžce handicapovanému Davídkovi. Náš cíl je vybrat pro Davídka 50 000 Kč a tím mu uhradit jeden rehabilitační pobyt,“ řekla Irena Spilková.
Po celou dobu výstavy bude probíhat soutěž o hodnotné ceny. Návštěvníci vyplní zadní stranu vstupenky, kterou vhodí do osudí u pavilonu A nebo u vstupu na výstaviště. V neděli 16. dubna ve 14 hodin proběhne slosování.
V prostorách letního kina v areálu lounského výstaviště se představí tradiční velikonoční trhy. Návštěvníci si mohou nakoupit jarní dekorace, kraslice, uplést pomlázku. V rámci velikonočních trhů bude řada kreativních dílniček pro děti i dospělé.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video