Turistický balíček přiblíží gotické Louny

Redakce 2017-05-07 00:35:00

Louny (bt) V letošní turistické sezóně čeká na malé i velké návštěvníky turistický balíček, díky kterému mají možnost navštívit několik lounských památek a zajímavostí za zvýhodněnou cenu. Balíček vznikl v rámci spolupráce Městského informačního centra Louny a Oblastního muzea a v Lounech. Obě organizace se snaží návštěvníkům města nabídnout nové poznání a neopakovatelný zážitek za zvýhodněné vstupné.

Balíček zahrnuje vstup na věž chrámu sv. Mikuláše, prohlídku města s průvodcem, vstupné do oblastního muzea nebo skanzenu, úschovnu kol a zavazadel na 1 den zdarma. Samozřejmě si každý návštěvník domů odnese malý upomínkový předmět a informační brožury o městě a okolí. Turistický balíček se dá objednat a zakoupit před plánovaným výletem a veškeré „zakoupené služby“ si předem časově naplánovat. Samozřejmě nemusíte navštívit vše v jeden den, ale můžete si nabízené služby rozdělit do několika dní a návštěv. Jistě Vás zajímá jeho cena. Tu jsme stanovili velmi lákavou – za plné vstupné zaplatíte 80 Kč a za snížené (děti, studenti, senioři) 50 Kč.
I v Lounech myslíme na děti školou povinné, pro které máme nachystány pracovní listy. Díky nim se prohlídka města stane zajímavější a luštění hádanek velkou výzvou.
Louny jako město nabízí mnoho zajímavostí, ale ty top jsou v našem balíčku. Pokud plánujete cestu do Loun, kontaktujte pracovníky informačního centra, kteří Vám rádi s plány pomohou. Telefonický kontakt 415 621 102 nebo info@mulouny.cz. Více informací o městě a okolí rovněž naleznete na webových stránkách www.louny.eu.

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video