Navštivte Festival bez zámků

Iveta Drlíková 2017-05-13 00:41:00

Tuchořice (id) Do areálu tuchořického Domova bez zámků můžete zavítat v sobotu 13. května na hudebně-divadelní a filmový festival, který se snaží propojovat zdravé a handicapované lidi prostřednictvím umění. Na organizaci se kromě Domova bez zámků podílí ještě lounská knihovna a sdružení Lounští Lounským. Kromě muziky, divadla, tance a filmových projekcí čeká návštěvníky spousta doprovodného programu, včetně nejrůznějších tvořivých dílen. Finanční výtěžek ze vstupného bude věnován na podporu sportovních aktivit handicapovaných a seniorů.

Akce začíná v sobotu 13. května v deset hodin dopoledne festivalovou „Férovou snídaní“. „Posnídejte s námi výrobky z vaší domácí kuchyně, poseďte, popovídejte a podpořte tak poctivý obchod a regionální produkty,“ vzkazují pořadatelé. Ve stejnou dobu zahájí svoji činnost výtvarné dílničky, návštěvníkům bude k dispozici i čítárna a stánky s občerstvením. Festival uzavřou projekce filmů především z produkce Domova Bez zámků, které začínají ve 22 hodin. Přítomné potěší během dne svým vystoupením taneční i hudební skupiny, představí se řada spolků a sdružení. Namátkou spolek Zvedni zadek, TŠ Fénix, Semínkovna Louny, děti z místní mateřské a základní školy a další. Zahrají kapely Najust ze Žatce, lounský Paralet a Lucky Hero z Prahy. Kompletní program a časový harmonogram Festivalu bez zámků 2017 najdete na http://bezzamku.cz/.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video