Originální akci chybí jen více žen. Běh žatecké jedenáctky v sobotu již podeváté

Iveta Drlíková 2017-06-01 09:17:00

Další „Běh žatecké jedenáctky” startuje již tuto sobotu od Lidového domu, kde má akce od loňského roku nově základnu. Letos 3. června to bude již devátý ročník populárního závodu dvoučlenných týmů po žateckých pivnicích. Mužské, smíšené a dámské páry se na trať vydají v 12.30. Po doběhnutí všech účastníků a vyhlášení výsledků, bude akce pokračovat hudební produkcí. Přítomným zahrají od 16 hodin kapely K.F.C, Cela pro Klárku, MHD a Průser. „Startovní listina není ještě uzavřená. Hlásit se mohou především dámské a smíšené dvojice, buď přes kontaktní formulář na naší webové stránce – www.behzatecke11.cz, nebo v sobotu těsně před zahájením závodu, mezi 11.45 a 12.15. Nováčci na stránkách najdou také podrobná pravidla soutěže,“ zve k aktivní účasti především statečné ženy Jiří Merda, který společně s Luďkem Chomátem akci každoročně pořádá.

Pokud o „Běhu žatecké jedenáctky” slyšíte poprvé, připojujeme stručné přiblížení originálního závodu. Dvojčlenná družstva dostanou na startu seznam místních hospod, kde se točí Žatecká 11°. Cílem soutěžících je, aby je v co nejkratším čase oběhli a v každé si dali jedno pivo. Jejich pořadí není pevně definováno, je na každém z týmů, jakou trasu zvolí. V průběhu závodu tak muži vypijí osm velkých piv, ženy osm malých. Minout nesmí ani tři testovací, kontrolní body. Nejlepší týmy v jednotlivých kategoriích získávají poháry a ostatní věcné i tekuté ceny.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video