Úvod   /   Zprávy   /   Za Kamarádkou knihovnou

Za Kamarádkou knihovnou

Redakce 2017-07-02 00:29:00

V neděli odpoledne 18. června byli na dvorku knihovny děti, maminky a tatínkové, babičky i dědové. Probíhalo zde slavnostní Vítání nových dětských čtenářů. Městská knihovna Louny se soustavně snaží podporovat dětské čtenářství a vztah rodin ke čtení a knížkám. Patroni knihovny – Dobroslav Sečtělý, rytíř Řádu krásného slova, a knihomolka Jolka každého čtvrt roku přijímají malé děti do řad registrovaných čtenářů dětského oddělení knihovny. Při setkání rodiče dětí podpisem potvrdí, že budou svým ratolestem nápomocní při vstupu do světa knih. Děti obdrží poukaz na průkaz do knihovny do 6 let věku zdarma, svou první knížečku a hračku, dárek od dobrovolnic ze Spolku paní, dam a dívek. Milými hosty nedělního setkání byly děti z MŠ Šafaříkova, které si s paní učitelkami pro přítomné připravily řadu písniček a tanečků.

Pokud máte malé děti či očekáváte přírůstek do rodiny, neváhejte a přijměte pozvání k návštěvě od lounské Kamarádky knihovny. Sledujte program na www.mkl.cz.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video