Velká soutěž o vyhlídkové lety

Redakce 2017-09-12 13:25:00

Pro velký zájem z předchozích let vám i letos přinášíme soutěž o parádní ceny – poukazy na vyhlídkové lety v hodnotě 6 tisíc, 4,5 tisíce a dvakrát 3 tisíce korun, které věnovalo LETIŠTĚ CHOMUTOV. Pokud máte chuť podívat se zdarma na svět z ptačí perspektivy, zapojte se!

Každý týden až do začátku listopadu najdete v našem týdeníku jeden letecký snímek z Lounska, Chomutovska, Žatecka nebo Podbořanska označený pořadovým číslem, celkem jich bude osm. Kdo určí správně alespoň pět lokalit, bude zařazený do závěrečného slosování. POZOR, své odpovědi nám zasílejte NAJEDNOU, až poté co vyjde poslední, osmý snímek. K odpovědím nezapomínejte připojit vaše nacionále, adresu a telefonický kontakt, jinak nebudete moci být zařazeni do slosování. Uzávěrka je do středy 15. listopadu, následující týden zveřejníme výherce.
Názvy minimálně pěti lokalit, včetně jejich pořadových čísel, můžete posílat na email: drlikova@ohremedia.cz, dále poštou na adresu: Ohře Media, Dvořákova 12, 43801 Žatec, nebo donést osobně do redakce Lounského Pressu.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video