Dárek k oslavě: skok na první místo. Fotbalisté Podbořan po pěti kolech vedou 1. A třídu

Alla Želinská 2017-09-28 02:37:00

Podbořany – Fotbalisté Podbořan si výborně načasovali svůj skvělý příspěvek k víkendovým oslavám výročí své mateřské sportovní jednoty TJ Tatran – v sobotu odpoledne porazili soupeře ze Spořic a vyhoupli se na první místo své skupiny v tabulce krajské 1. A třídy! Je to jejich nejlepší umístění od roku 2014, kdy působí v této soutěži. V letošním ročníku po odehraných pěti kolech jsou zatím stále bez porážky, čtyřikrát vyhráli za tři body a jednou po penaltovém rozstřelu.

V sobotním utkání porazili tým Údlic 3:1 (1:0). Podbořanští byli lepší, pohyblivější, lépe kombinovali, soupeře přehrávali a kontrolovali vývoj utkání. Hosté snížili až v samotném závěru za stavu 0:3. První branku Podbořan vstřelil v 16. Michael Janoušek, další si dali hosté sami nešťastným odrazem po závaru před brankou při stálém tlaku domácích v 76. a pojistku přidal v 85. Martin Parpel. Hosté vsítili čestný úspěch až v 90. brankou z penalty, kterou přesně kopl František Hašek.

Podbořanští jsou nyní v soutěži na prvním místě a na takovou tabulku se hezky dívá. Příští utkání sehrají v sobotu 30. září na trávníku v Kopistech, které jsou naopak poslední.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video