Putovní výstava v nemocnici

Redakce 2017-09-29 10:17:00

CHOMUTOV(soš) — Dvacet panelů mapujících významné momenty z desetileté historie Krajské zdravotní, a. s., můžete od tohoto pondělí až do 1. října shlédnout v Nemocnici Chomutov, poté se přesune do dalšího z pěti zdravotnických zařízení, které společnost spravuje.

Výstava byla slavnostně zahájena v pondělí 11. září 2017 na Krajském úřadě Ústeckého kraje v Ústí nad Labem, poté se přesunula na hrad Střekov, kde si ji mohli prohlédnout účastníci Výroční vědecké konference a následně byla umístěna do Nemocnice Děčín. Nyní mají unikátní možnost podívat se do desetileté historie Krajské zdravotní návštěvních chomutovské nemocnice, kteří ji najdou v budově B v chodbě u dětského koutku.„Prvního září tomu bylo deset let, kdy došlo ke sloučení pěti nemocnic v majetku Ústeckého kraje do jedné společnosti Krajská zdravotní. Jsem přesvědčen, že díky tomuto spojení jednotlivé nemocnice získaly větší stabilitu a mají větší investiční podporu od svého jediného akcionáře, kterým je Ústecký kraj. Na snímcích ve stojanech jsou zachycené významné momenty naší společnosti za uplynulé období. Těchto dvacet plakátů vyšlo také jako speciální příloha našeho firemního časopisu Infolisty,“ uvedl generální ředitel Krajské zdravotní, a. s., Ing. Petr Fiala.
Krajská zdravotní, a. s.,  je v současnosti největším poskytovatelem zdravotní péče v Ústeckém kraji a patří mezi největší zdravotnická zařízení v České republice.Pět nemocnic, spadajících v době před transformací coby samostatné subjekty pod kompetenci Ústeckého kraje, se z příspěvkových organizací stalo odštěpnými závody Krajské zdravotní, a. s. Konkrétně se jedná o Nemocnici Děčín, Masarykovu nemocnici v Ústí nad Labem, Nemocnici Teplice, Nemocnici Most a Nemocnici Chomutov. S ohledem na geografické rozmístění v regionu tvoří nemocnice Krajské zdravotní, a. s., páteřní osu zdravotnických zařízení pro celý Ústecký kraj.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video