Kamarád LORM zve na patnáctý ročník úspěšné přehlídky

Iveta Drlíková 2017-10-08 00:35:00

Již několik let se pořadatelům podzimního festivalu malých divadelních forem „Náš svět“ skvěle daří propojovat handicapované lidi s běžnou populací. Prvně jmenovaným bude tradičně patřit podium, ti druzí pak usednou do hlediště žateckého a lounského divadla. Úspěšnou přehlídku letos již popatnácté v řadě pořádá žatecká organizace Kamarád Lorm, partnerem festivalu je Společnost Duha.

V žateckém divadle proběhne festival v úterý 10. října. V plánu jsou hned tři představení. Na dvě dopolední pro školy a školky je nutná rezervace na tel. 415 710 475, místo vstupného se vybírá jedna pastelka. Od 17 hodin je představení veřejné a druhý den se přehlídka přesune do Loun. Diváky potěší desítka souborů, včetně domácího Lormu, který si připravil vtipnou scénku ze života. Dorazí také festivalové stálice z Tuchořic, Loun, Kadaně, Mladé Boleslavi nebo Háje u Duchcova a mnoho další účinkující, kteří i přes svůj handicap, pokaždé dokážou publikum skvěle pobavit.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video