V knihovně vítali nové čtenáře

Redakce 2017-11-04 02:11:00

Louny (hrb) Pokud jste v neděli 22. října zavítali do Městské knihovny Louny, mohla vás překvapit zaplněná galerie a všudypřítomný hlahol. Nedělní odpoledne totiž patřilo především rodinám s dětmi.

Knihovna se pravidelně snaží podporovat dětské čtenářství a vztah rodin ke čtení. Jednou z jejích aktivit je již tradiční akce Vítání nových čtenářů. Patroni knihovny – rytíř Dobroslav Sečtělý a jeho společnice knihomolka Jolka přivítali na sedmdesát malých i velkých návštěvníků. Roman, Honzík, Markéta, Evička, Sofie i další děti obdržely z jejich rukou řadu dárků – poukaz na průkaz do knihovny zdarma, první knížku z knihovny a ručně šitou hračku od dobrovolnic ze Spolku paní, dam a dívek. Rodiče svým podpisem stvrdili, že budou spolu s dětmi o knihy řádně pečovat a budou je mít rádi. Vždyť právě ony jim mohou přinést mnoho společně strávených chvil, na které budou možná jednou s láskou vzpomínat. Milými hosty setkání byly děti a paní učitelky z MŠ ČSA. Písničky, říkanky i tanečky příjemně doprovodily slavnostní odpoledne.

Spokojené tváře dětí i rodičů knihovníkům potvrdily, že jdou správnou cestou. Vždyť co více je potěší než úsměvy dětí, pohoda dospěláků, zaplněná knihovna, noví čtenáři a spousta vypůjčených knížek. Že nevěříte? Přijďte se tedy přesvědčit osobně. Knihovna je pro vás otevřena každý den v týdnu.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video