Víkendové kulturní akce v okrese Chomutov

Soňa Šímová 2017-11-23 10:12:00

Nevíte kam vyrazit o víkendu. Koukněte do našich kulturních tipů.

Pátek 24. listopadu

V Cavern clubu Střelnice Kadaň od 19 hodin Jan Kavka Trio. Pianista a skladatel Jan Kavka, baskytarista a kontra basista Marek Dufek a bubeník Jiří Bučánek se inspirují nejen v tvorbě velkých jazzových hudebníků, ale i v hudbě klasické a popové.

V chomutovském divadle NaOko od 19 hodin On Claudius. O životě římského císaře Claudia už toho bylo hodně napsáno, ale průřez jeho manželským životem nabídnou jen v představení chomutovského divadelního souboru. Které čtyři ženy ovlivnily jeho život a jaký vztah s každou z nich vlastně měl, bude vyprávět úsměvná komedie z doby před naším letopočtem.

V chomutovském klubu U Bizona od 20 hodin koncert Stráníci opět U Bizona.

V chomutovském Huháči od 20 hodin Rock and Beats.

V kadaňském Orfeu od 17 hodin Snow film fest. Ve více než 200 českých a slovenských městech uvidíte ty nejlepší filmy o zimních sportech z celého světa.

Sobota 25. listopadu

V chomutovském kostele svaté Kateřiny od 10 hod vernisáž výstavy betlémů.

V kadaňském Orfeu od 19 hodin Country bál. K tanci a poslechu bude hrát kapela Na plech.

V kadaňské pobočce městské knihovny od 9.30 hodin Dnes čte…. Horolezec. Také jste si vždycky přáli zdolat osmitisícovku a na jejím vrcholu vztyčit vlajku? Nebo třeba jen vyšplhat na skálu v nedalekém lese? Přijďte si popovídat s opravdovým horolezcem Bohoušem Dvořákem a jeho žáky.

V chomutovské evangelické faře v ulici 28. října od 16 hodin Festival autorských čtení. Číst budou Klára Vlachová, Helena Sudová, Jaroslav Švejda, Kateřina Málková, Tomáš Vaněk, Natálie Paterová a Jonáš Hájek.

V kláštereckém kulturním domě od 19 hodin Taneční večer pro příznivce společenského tance. Pořádá taneční škola D. Knížetové ve spolupráci s KD. K tanci hraje Klub 49.

V kadaňském kostele Povýšení sv. Kříže (na náměstí) od 17 hodin Popelka Nazaretská. Přijďte si poslechnout její zhudebněnou verzi v podání dýšinského chrámového sboru pod vedením Renaty Klimešové, recitace se ujme MUDr. Hana Blažková.

V Jirkovském divadle od 19 hodin Oldies párty se skupinou Fontána.

Neděle 26. listopadu

V chomutovské Staré vsi Pokrušnohorského Zooparku si od 14 hodin můžete vyrobit adventní věnce všech druhů v nádherné předvánoční atmosféře při vůni svařeného vína a dalších dobrot.

V chomutovském kostele svatého Ignáce od 18 hodin Předadventní koncert. Smíšený pěvecký sbor NA-HLAS! a dětský pěvecký sbor SLUNÍČKA.

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video