Přijďte na casting. V Ústí se bude natáčet pokračování seriálu Rapl

Redakce 2018-02-04 00:31:00

Ústecký kraj (tz) Česká televize připravuje pokračování úspěšného televizního seriálu Rapl, jehož děj se z Karlovarska přesune především do Ústeckého kraje. Děj druhé kriminální série s osobou hlavního hrdiny, policejního vyšetřovatele Kuneše (v podání Hynka Čermáka), se bude točit převážně v Ústí nad Labem a okolí. Obyvatelé z Ústí nad Labem a širokého okolí se navíc mohou zúčastnit už v polovině února castingu na kompars či epizodní role.

V pokračování úspěšného seriálu podplukovník Rohan bude po zrušení detašovaného pracoviště v Jáchymově pověřen vedením kriminálky v Ústí nad Labem. Výrazným motivem bude řeka, důležitá dopravní spojnice, která kriminalistům přináší nové případy, některé připlouvají proti proudu i z Německa. V seriálu se objeví známá parta vyšetřovatelů v čele s majorem Kunešem, náčelníkem Rohanem, Lupínkem, Máchou i Slepičkovou. K nim postupně budou přibývat postavy další.

Na natáčení seriálu České televize Rapl2 hledá agentura muže i ženy ve věku 17-70 let. Nábor bude probíhat v Kulturním středisku města Ústí nad Labem, Velká Hradební 33 v úterý 13. února mezi 10. -18. hodinou. Natáčení seriálu bude probíhat od 15. února do konce září letošního roku. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video