Kulturní tipy kam vyrazit na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Redakce 2018-02-02 11:19:00

Nevíte kam vyrazit? Podívejte se do našich tipů.

ŽATECKO

PÁTEK 2.ÚNORA

Regionální muzeum Žatec: DOBA DŘEVĚNÁ, DOBA MINULÁ dřevěných předmětů a řemesel ze sbírky Zdeňka Nováka z Děčína. Potrvá do 15. 4.

Křížova vila Žatec: México cesta – pokud se chcete dozvědět více o Mexiku, kultuře, přírodě i kaktusech, přijďte si poslechnout do Křížovy vily v Žatci přednášku Jaroslava Šnicera. Na pátek je připravena přednáška o kaktusech a sukulentech na nalezištích. Od 17 hodin.

Stará papírna Žatec: Záhady a tajemna nejen v české republice - Badatelská společnost Agartha představuje záhadná místa v České republice. Potrvá do 17. 3. Od 9 do 17 hodin.

SOBOTA 3. ÚNORA

Regionální muzeum Žatec: Tomáš Garrigue Masaryk a armáda – od 1. února do 28. února se v hlavní budově Regionálního muzea v Žatci v Husově ulici představuje výstava Československé obce legionářské vytvořená ve spolupráci s Ministerstvem obrany ČR, Vojenským historickým ústavem Praha, Vojenským historickým archivem Praha a dalšími institucemi. Od 13 do 17 hodin.

Lidový dům Žatec: Brutus na Liďáku - zase po roce bigbítová skupina Brutus v Žatci. Přijďte se pobavit a zazpívat si oblíbené písničky jako je Dlažební kostka, První polibek a další. Od 21 hodin.

NEDĚLE 4. ÚNORA

Církev bez hranic Žatec: Nedělní setkávání s bohoslužbou. Od 10 hodin.

LOUNSKO

PÁTEK 2. ÚNORA

Klubovna Luna Louny: Montessori klubík – pravidelné setkávání a společné hraní rodičů s dětmi do 6 let věku v duchu Montessori. Od 10 do 12 hodin.

Pololetní prázdniny na Luně, kdo přinese ukázat vysvědčení, dostane sladkou odměnu. Od 8 do 16.30 hod.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 14.30 do 16 hodin.

KD Zastávka Louny: Supergroup.cz – česká kapela snů vznikla na základě výsledků ankety časopisu Rock&Pop a Rádia Beat - Kamil Střihavka - zpěv, Michal Pavlíček - kytara, Miloš Meier - bicí, Vladimír "Guma" Kulhánek -baskytara, Roman Dragoun - klávesy, Jan Hrubý - housle. Od 20 hodin.

SOBOTA 3. ÚNORA

Louny náměstí: Lounské farmářské trhy. Od 8 do 12 hodin.

Archeologický skanzen Březno u Loun: Stavba dlouhého domu – o víkendech 3. - 4. 2. a 17. - 18. 2. budeme pokračovat se střechou. Dobrovolníci jsou vítání! Za nepříznivého počasí se brigáda nekoná. Pro pomocníky bude k dispozici čaj a káva. Pro ty, kteří se přihlásí předem, budeme mít i něco na opečení na ohni… Vždy od 9 do 15 hodin.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 13 do 14.30 hodin.

Divadlo J. K. Tyla Postoloprty: V. K. KLICPERA: POTOPA SVĚTA - Známou, lehce „košilatou“ komedii uvádějí ochotníci z DS Žandov. Od 19 hod.

Zastávka Louny: Ples fotbalového klubu Seko Louny - k tanci hraje Funny orchestra Jaroslava Kleina, hlavní hvězda večera Petr Kolář jako speciální host. Od 20 hodin.

Music bar Za Zdí Louny: Xavier Baumaxa. Od 20 hodin.

Kulturní dům Líšťany: Myslivecký ples – zve Myslivecký spolek Cítoliby - Líšťany. Hraje SAX, bohatá myslivecká tombola. Od 20 hod.

NEDĚLE 4. ÚNORA

Louny, most Veslařů: Zimní smočení v Ohři - 4. ročník otužileckého vstupu do řeky. Přijďte se zúčastnit nebo jen podívat. Na vlastní nebezpečí. Pořádá Přívoz LN. Od 14 hodin.

Loutkové divadlo Louny: Čtyři pohádky o jednom drakovi – pro děti. Od 14.30 hodin.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 14.30 do 16 hodin.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 2. ÚNORA

DDM Podbořany: Hry a soutěže na pololetní prázdniny. Od 8 do 16.30 hodin.

Volnočasové centrum Bertík Kryry: Herna – dopolední hernička vždy od úterý do pátku od 9 do 11.30 hodin.

1. Česká společnost Podbořany: Angličtina pro děti – pravidelná výuka angličtiny pro děti od 3 do 6 let. Každý pátek v rodinném centru Chůvička na Barborce v První české. Od 15:15 hodin.

Kino Podbořany: Lék na život – jak už to často bývá, dramatické události začínají většinou velmi nenápadně. Mladý a ambiciózní manažer Lockhart (Dane DeHaan) dostane od nadřízených jednoduchý úkol. Přivézt ze sanatoria pana Pembrokea. Mysteriózní horor. Od 19.30 hod.

SOBOTA 3. ÚNORA

DDM Podbořany: Den her a soutěží. Od 10 do 16 hodin.

Obec Brody: Masopustní rej – setkání masek u Doležalovic stavení ve 13.30 hodin.

KD Lubenec: Květinový bál – obecní ples. Hraje H3K. Polonéza žáků 9. třídy, show, květinová dámská volenka, půlnoční předtančení, bohatá tombola, fotokoutek. Od 20 hodin.

NEDĚLE 4. ÚNORA

Kostel Podbořany: Nedělní mše. Od 9 hodin.

Sokolovna Kryry: Dětský maškarní karneval – zve Klub žen a VC Bertík. K tanci hraje Iša Barák, při zábavě bude tanec s balónky, tetovací malování. Od 14 hodin.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video