Kam vyrazit v pátek a o víkendu za kulturou na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Redakce 2018-02-09 09:17:15

Jako každý týden Vám přinášíme seznam kulturních akcí v okrese Louny.

ŽATECKO

PÁTEK 9.ÚNORA

DD Žatec: Jarní příměstský tábor. Od 8 do 16 hodin.

Digitální kino Žatec: Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu 3D - Pokračování populární animované série je opět plné dobrodružství, humoru i kouzel. Od 17.30 hod.

Padesát odstínů svobody – pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí. Romantické drama. Od 20 hod.

SOBOTA 10. ÚNORA

Městské divadlo Žatec: Gaetano Donizetti: Nápoj lásky – Donizettiho Nápoj lásky patří mezi nejlepší komedie operní literatury. Od 17.45 hod.

NEDĚLE 11. ÚNORA

Církev bez hranic Žatec: Nedělní setkávání s bohoslužbou. Od 10 hodin.

Městské divadlo Žatec:  Poslední aristokratka – Divadlo Na Jezerce. Příběh rodiny hraběte Františka Antonína Kostky z Kostky. Po pádu komunistického režimu se tato rodina vrací z emigrace z New Yorku do Čech, aby převzala rodové sídlo. Od 19 hodin.

LOUNSKO

PÁTEK 9. ÚNORA

Klubovna Luna Louny: Jarní prázdniny na Luně. Od 8 do 16.30 hodin.

Městská knihovna Louny: Burza knih. Od 9 do 17 hodin.

Centrum Gnoze Louny: Osobní výklad karet. Nutno objednat. Od 10 do 17 hodin.

Kino Svět Louny: 8. ročník festivalu nejúspěšnějších 3D filmů uplynulého roku.

Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu 3D – premiéra ČR. Pokračování populární animované série je opět plné dobrodružství, humoru i kouzel. Od 15 hod. V sobotu a neděli od 13 hod.

Coco 3D – navzdory prazvláštnímu rodinnému zákazu muziky se Miguel touží stát uznávaným hudebníkem jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. Animovaný film. Od 13 hod. V sobotu a neděli od 15 hod.

Coco 2D – Od 10 hod.

Padesát odstínů svobody - světová premiéra. Režisér James Foley okořenil pikantní erotickou romanci pořádnou dávkou thrilleru a svým hrdinům připravil několik nečekaných a nepříjemných překvapení. V pátek a sobotu od 17.30, 20 a 22 hod., v neděli od 17.30 i 20 hod.

Kino Postoloprty: Disney prázdninové kino – Ratatouille. Vstup 20 Kč. Od 16 hodin.

Kino Domoušice: Letíme – velkolepé ptačí dobrodružství o vrabcovi, který žije jako čáp, a se svými svéráznými kamarády sovou Olgou a papouškem Kikim se vydává na let do Afriky. Od 18 hod.

Loutkové divadlo Louny: Kamelot – koncert skupiny, která dávno překročila hranici žánru folk a country. Jak sám leader Roman Horký uvádí, když už je potřeba někoho někam zařadit, sám by pro svou skupinu vytvořil zatím neexistující škatulku "pop-tramp". Od 20 hod.

SOBOTA 10. ÚNORA

Centrum Gnoze Louny: Kurz kresby pravou hemisférou – Dana Sovová. Od 10 hodin.

Kino Svět Louny: Čertoviny – po čertech hezká pohádka. Hlavními hrdiny pohádky Čertoviny jsou dva nešikovní čerti Popelák a Uhelák. Také v neděli. Od 10 hodin.

Sokolovna Panenský Týnec: Dětský karneval – srdečně vás zve Městys Panenský Týnec a Spolek ČČK. Od 13.30 hodin.

Stradonice: Masopust 2018. Od 14 hodin.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 14.30 do 16 hodin.

Kino Peruc: Strážci Galaxie VIL. 2 – dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samo hranice kosmu. Akční sci-fi. Od 17.30 hod.

Hasičárna Obora: První oborský ples. Od 20 hodin.

Music bar Za Zdí Louny: Hard Rock Tribute. Od 20 hodin.

NEDĚLE 11. ÚNORA  

Oblastní muzeum Louny: Uzavření expozice Krajina v srdci Evropy – poslední možnost návštěvy naší přírodovědné expozice. Poté bude uzavřena a na jejím místě vybudována nová expozice zaměřená na geologii Lounska a okolní krajinu. Přijďte si naposledy prohlédnout vystavené exponáty v původní podobě, abyste mohli srovnávat s tím, co pro vás připravujeme. K nahlédnutí bude projekt nové expozice. Jste srdečně zváni. Od 13 do 17 hodin.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 13.30 do 15 hodin.

Loutkové divadlo Louny: Tři zlaté zuby děda Vševěda - pohádka. Od 14.30 hodin.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 9. ÚNORA

DDM Podbořany: Jarní příměstský tábor. Od 8 do 16 hodin.

Národní dům Podbořany: Taneční víkend pro páry – chcete se naučit tancovat za víkend, anebo jenom prohloubit svoje taneční umění? Přidejte se k nám na taneční víkend (pro začátečníky i pokročilé) do Podbořan, kde vás čeká bohatý taneční program (vše na jednom místě): pátek - večerní tančírna s vínkem anebo minerálkou, sobota – ranní protažení, 2 x 90 min. lekce, večerní tančírna s vínkem nebo minerálkou, neděle – ranní protažení, 1 x 90 min. a 1 x 60 min. lekce. Od 19 hodin.

Kino Podbořany: Oklamaný – dusno až k zalknutí. Tak lze nejlépe charakterizovat atmosféru v izolované dívčí internátní škole, kde se znenadání objeví muž. Jediný široko daleko. Historické drama. Od 19.30 hod.

SOBOTA 10. ÚNORA

Vroutek: Vroutecký Masopust - 7. ročník putování masek za doprovodu živé hudby. Vítáni jsou lidé všech generací! Těšit se můžete na veselý průvod, bohaté občerstvení, lidové písně s živou hudbou a spousty zábavy s milými lidi. Dorazte v kostýmech, v omezeném množství je možno několik masek i zapůjčit. Průvod se vydá od Kulturního domu a projde trasou: Podbořanská, Nádražní a následně Kryrská, Kostelní, Husova, Karlovarská a Na Hůrce. Od 9 hodin.

Národní dům Podbořany: Taneční víkend pro páry. Sobota – ranní protažení, 2 x 90 min. lekce, večerní tančírna s vínkem nebo minerálkou, neděle – ranní protažení, 1 x 90 min. a 1 x 60 min. lekce. Od 19 hodin.

NEDĚLE 11. ÚNORA

Kino Podbořany: Šmoulové: Zapomenutá vesnice – pokračování rodinné fantasy. Od 15 hodin. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video