Na Masopustním veselí ve Skupicích bude i živý medvěd

2018-02-12 04:15:00

Skupice (jr) Když se řekne Masopust, představíme si - masky, tanec, jídlo a pití, vepřové hody – veselí a dobrou zábavu. To vše bude na pátém ročníku Masopustního veselí ve Skupicích u Postoloprt v sobotu 24. února od 11 hodin.

Ve čtvrt na dvě se přítomným divákům na Statku Pohoda představí živý medvěd Jaroslava Káni.

Lákavý pro děti bude tradičně ve 14 hodin průvod masek, který vychází od Statku Pohoda, za doprovodu Dechového orchestru ZUŠ pod taktovkou Jaromíra Laksy. Jako každý rok, tak i letos bude průvod vedený jezdci na koních. V loňském roce jelo v průvodu na koních osm jezdců v maskách. Toto úžasné zpestření průvodu zajistila rodina Plotěných ze Skupic a rodina Kyselicova ze Stekníku. Jezdci na koních samozřejmě nebudou chybět ani tentokrát. Každé dítě, které se zúčastní průvodu v masce, dostane balónek. Jako každý rok bude na Statku Pohoda během celého dne připraven kultur-ní program. V tvůrčích dílnách, které zajišťují žáci výtvarného oboru ZUŠ Louny pod vedením učitelky Soni Racety si budou děti moci vyrobit masku, nebo si na obličej nechat nějakou masku namalovat. Během dne bude hrát Trio SAX vedené Zdeňkem Patrovským.

Jitrnice a tlačenku budou před očima diváků na Statku Pohoda vyrábět sami Skupičtí - Pavel Ježek a Eva Chloubová za asistence Míry Plotěného. Zabíjačkové výrobky pak bude ještě teplé nabízet jeden z nejlepších odborníků Roman Voříšek z Restaurace U Kaiserů z Lenešic.

Foto: Jindřiška Riedlová 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video